Портфолио

Гала Вечеря Виваком

VIVACOM беше домакин на Годишното събрание на Европейската асоциация на телекомуникационните мрежови оператори (ETNO). Мобилният оператор е единственият в България член на ETNO – асоциацията, която създава основните политики в областта на комуникациите
Задание: Екипът на Виваком се свърза с нас по повод организацията на гала вечерята по време на Годишното събрание на Европейската асоциация на телекомуникационните мрежови оператори (ETNO)
Нашата задача беше да предложим подходяща локация и визия на събитието. Цялостно кетъринг обслужване с необходимото кетъринг оборудване и елегантно четири курсово меню с  подходяща селекция български вина.
Решение: За място на провеждане предложихме балната зала във Военния клуб поради централната и локация и близостта и до конферентната част на събитието. Спряхме се на елегантна и уютна атмосфера и изцяло българско меню и вина.
Реализация: Заложихме на цветова палитра от светли и меки тонове за визията на събитието. Бели покривки и златисти калъфи за столове.  За  декорацията на масите  използвахме българския символ – розата. Изискани кристални чаши и чинии от фин порцелан допълваха усещането за  блясък. Сервирахме вечеря от типично български продукти с изразен национален характер. Нашият сомелиер подбра вина от бутикови изби,  с които впечатлихме гостите.

В изискана атмосфера, с изпълненията на известни български гласове и ансамбли, гостите се насладиха на една изключителна гала вечеря. За събитие от такова ниво, протоколно сервиране беше най-подходящия начин да представим страната си.

 
За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване