Портфолио

Горската сватба на Айлин и Виктор

За тази усмихната двойка искахме да предложим вариант с много пространство, подходящ за парти до зори. Спряхме се на хотел Ястребец в курорта Боровец.

Зелената борова гора бе най-подходящия естествен декор за ритуала им. Комбинирахме ярки, ароматни цветове с естествената мекота на природата, добавихме много обич и получихме запомнящо се преживяване под звуците на нежни цигулки.

Използвахме шатрата на хотела за да посрещнем гостите за празника. Декорирахме в същата гама като продължихме да разказваме приказката за щастливите двама. Допълнихме визията с всички елегантни детайли – кристални подложни чинии, красиви чаши, пищни флорални елементи, табло за настаняване, кутия за подаръци, менюта за гостите  и естествено голяма сцена и декоративни светлини. За храната се погрижи екипа на шеф Любомир Тодоров и поглези гостите с прекрасните си ястия. Градуса на настроението покачиха любимата група Акага и ансамбъл за народни танци Сая, а DJ Ивайло Тахчиев се погрижи дансинга да не остане празен до зори.

За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване