Кетъринг

Кетъринг за вашата сватба

Кетъринг за вашата сватба

Избирайки Party Service за кетъринг на вашата сватба, можете да очаквате


Атрактивни, иновативни и индивидуални менюта - ние разполагаме с разнообразна палитра  от чудесни презентации на  вкусни ястия и винаги добавяме персонално внимание за всяка отделна сватба, за която се грижим. 
Акуратен и ентусиазиран екип - нашите служители обичат храната точно толкова, колкото и вие, така че няма да ни липсва ентусиазъм. Страстта ни към добрата кухня със сигурност се вижда  в  менютата ни. Нашият ефективен и добре обучен  кетъринг персонал винаги ще пристигне с усмивка и добро отношение.
Свежи и местни сезонни продукти - гордеем се с нашите сезонни кетъринг менюта, които се приготвят със свежи съставки с възможно най-кратък път от източника до чинията, като се стараем да използваме местни продукти.
Зелен подход - околната среда е много важна за нас и затова създаваме много от нашите кулинарни аранжименти, използвайки естествени  продукти. Не разхищаваме продукти. Стараем се да оптимизираме и рециклираме максимално всичко, което използваме.

Какво следва?

Що се отнася до създаването на нещо атрактивно за вашата сватба, не ни липсват идеи. Ние не само сме известни с нашите кулинарни познания, но също така сме специалисти по управление на събития и можем да се погрижим за всичко необходимо за вашата сватба.

Обадете ни се, за да обсъдим вашите изисквания, ще се радваме да ви помогнем!

Галерии

Парти сервиз Кетъринг
Кетъринг
Детайли
сватби
Сватби
Детайли
За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване