Портфолио

Коледно парти в Music Jam

Задание: Богато и разнообразно кетъринг меню за корпоративно коледно парти за 600 гости в нощен клуб Music Jam

Решение: Изискванията на клиента бяха за богато коледно меню, в което да присъстват варианти за атрактивно поднесени топли и студени ястия без да използваме големи блок маси и бен марита в клуба за да могат гостите да имат достатъчно пространство за танци и игри.

Реализация: За това парти преценихме, че най-удачния вариант ще бъде да предложим разчупен вариант за нетрадиционна коледна вечеря, в който сервираме храната на етапи по различен начин. Посрещнахме гостите с разядки и гризини на коктейлните маси.

Изненадахме ги с Flying Buffet  от салати и топли  основни ястия, поднесени индивидуално за всеки гост в единична посуда.

Подредихме вкусни предястия и десерти на елегантна малка блок маса.

Погрижихме се и за Meat station - специално изграден кът с месни деликатеси от нашия майстор готвач, на който гостите можеха да се насладят в късните часове на нощта

Доброто настроение на всички присъстващи беше допълнено от хубавата музика и впечатляващите светлини на клуба. За гладкото протичане на събитието се грижеше нашия квалифициран персонал. Екип от професионални готвачи и умели сервитьори осигуриха истинско кулинарно преживяване за гостите.

За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване