Отзиви от клиенти

Министерство на отбраната

Министерство на отбраната от няколко години при организиране на мероприятия от национален и международен аспект ползва услугите на фирма Party Service в областта на кетеринг услугите.
По време на посещение в Министерство на отбраната на чуждестранна делегация с ръководител началник на ГЩ, заместник-министър на отбраната, министър на отбраната и приравнените на тях длъжности, и на по-старши от тях ползваме услугите на фирма Party Service.
През време на съвместната ни работа, фирмата е доказала своя висок професионализъм и е отстоявала водещата си позиция в областта на кетеринг услугите.
Фирмата винаги предлага само най-доброто от българската и световната кухня, перфектно подбрани напитки съобразени с всеки повод и с всеки наш гост.
Професионалното обслужване се дължи на отличното познаване от служителите на фирмата и на най-малките тънкости от етикета в цялата му разнообразна палитра зависеща от регион и религия. Това е видно от оценките и благодарностите, които са изказали нашите високопоставени гости.


 
За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване