Сватби

Сватбата е най-емоционалното лично събитие. Това е събитието, в което вашите желания са над всичко. Събитието, чиято магия се крие в малките детайли, отразени през Вашия поглед, които го правят по своему уникално. За това заслужава своята неповторимост, блясък и много красота.

Ние  от  Party Service  събираме  опит от 1993г. в  планирането, организацията и реализацията на различни по вид, обем и бюджет сватби –  от класически, строго официални, традиционно български – с всички стари обичаи и обреди до купонджийски, на плажа, на яхта, в гората или просто на вашия   двор за 10 гости. Разгледайте портфолиото и галерията ни за малко идеи. Можем да ви бъдем полезни в организацията:
 
  • Формулиране на сватбена концепция – обсъждаме с вас  темата на вашата сватба, какво да бъде нейното послание и на тази база ви предлагаме варианти за цялостната ѝ визия.
  • Организaция на тематични церемонии – готови сме да осъществим и най-щурата идея, щом вие сте решили, че това ще направи сватбения ви ден незабравим.
  • Избор на подходящия тип кетъринг и сервиз за вашата сватба – храната и начина, по който е поднесена са от ключово значение за успеха на всяко събитие и сватбата не прави изключение. Ние ще ви помогнем да изберете подходящото меню и обслужване за вашия специален ден. И разбира се, ще дегустирате ястията предварително, за да сте спокойни, че получавате това, което искате.
  • Оборудване, сватбена декорация, цветя и тематични аксесоари – след като концепцията е ясна, ще се погрижим за реализацията ѝ. Работим с най-добрите подизпълнители в бранша, разполагаме и с богата собствена материална база. Нашите интериорни дизайнери, аранжори и декоратори ще се заемат с пространственото оформление и цялата сватбена украса.
  • Предложения за програма и анимация – естествено е да искате гостите ви да останат възхитени от програмата, да се забавляват лудешки и дълго след това да да разказват за вашата сватба. Затова ще подготвим внимателно сватбената програма – игри, ритуали, гостуващи изпълнители и добър диджей и  музика по ваш вкус, фойерверки
  • Осигуряване на техническо оборудване – наша отговорност е и озвучаването, осветлението, ефектите – всичко, което допълва и подсилва атмосферата на празника и ви позволява да изживеете сватбата на мечтите си без никакви недоразумения и притеснения.
  • Видео и фото заснемане – приказката не е съвсем приказка, ако не може да се споделя дълго след като е изживяна. Знаем колко е важно сватбеният фотограф и операторът да ви допаднат като начин на снимане и да сте уверени, че сватбената фотосесия, снимките и видеото от партито ще предават цялата магия на специалния ви ден. Затова ще ви срещнем с подходящите професионалисти.
  • Сватбената торта - Различна, смела и изящна, с детайл от вашата рокля, в унисон с желанията ви и прекрасна изненада за всички гости! Помечтайте и хайде  да обсъдим идеите Ви заедно!  
  • Дизайн и изработка на сватбените покани, менютата, картичките с имената на гостите, подаръците за тях –ще обсъдим заедно  всеки детайл. Менютата, картичките, подаръците се изработват отново според основната тема на специалния ден. Вниманието към тях подсказва на гостите колко се радвате, че всички заедно споделяте този празник.
 
Можете да се възползвате само от тези наши услуги, от които имате нужда. За нас ще е чест да ни поверите цялостната подготовка и организация на вашата сватба. Това ще ни позволи да се развихрим, а и да ви предложим по-добра оферта, с някои комплименти от екипа на Party Service.
Свържете се с нас, за да ни разкажете как си представяте вашата сватба и да получите нашата оферта.
 

Забавлявайте се на сватбата си, оставете организацията на нас!
 

 

Проекти


Галерии

сватби
Сватби
Детайли
За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване