Портфолио

The South East European Software Testing Conference (SEETEST)


За поредна година партнирахме на SEETB - South East European Testing Board в организацията на годишната The South East European Software Testing Conference (SEETEST)  в София. Двудневната конференцията е годишна и се провежда в Белград, Букурещ или София на ротационен принцип. Над 300 гости и 25 лектори от 22 държави взимат участие в това събитие.

Задание: Селекция на подходящи конферентни зали с различна подредба за работната програма, зони за изложители и кетъринг, настаняване на чуждестранни участници и лектори, осигуряване на АV техника по време на събитието, трансфери, подаръци за участниците, кетъринг по време на конференцията, социално събитие или гала вечеря в последната вечер

Решение: За място на провеждане предложихме хотел Маринела, София поради добре обособения конферентен център и възможността за разполагане на щандовете на изложителите и зоната за кетъринг без това да пречи на конферентната програма.

Реализация: Ежедневно следяхме подредбата на всички конферентни зали според зададената визия и брой участници. Обособихме зона за изложители с щандове за всеки, според заявените изисквани, изградихме сцена и осигурихме необходимото озвучаване, осветление и проекции. Подбрахме разнообразни кетъринг менюта и контролихме цялостно процеса, така че времето отделено за почивка да бъде достатъчно за изхранване на делегатите. Бяхме на разположение за регистрация, подаръци за гостите, изготвяне на информационни писма и табели.
За социалното събитие предложихме Музея Земята и Хората, който преобразихме с декор и светлина. Сервирахме цветни коктейли и изискани канапета. Рафи се погрижи за повече усмивки и финала на още една успешна конференция.
За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване