Организация на събития

Организация на сватби

сватби


Честито!
Вие сте свършили най-важното – открили сте човека с когато искате да остареете!

От тук на сетне са само детайлите по организацията на деня за голямото  ДА. В това можем да сме от помощ.

Ние  от Party Service предлагаме  услуги за  цялостна организация  на сватби на двойки, които планират своите брачни събития в България,  Гърция  или  някъде в  Европа.

През годините събрахме  завидно портфолио от  изискани сватбени концепции за различни наши клиенти. Независимо дали представата ви за големия ден е романтичен  гръцки плаж или просто поляна на Витоша ние имаме уменията, опита и знанията да ви предложим оптимално решение..

Ако живеете в чужбина и планирате да се ожените тук, в България  - ние потенциално сме вашия партньор!

Специализирани сме в предлагането на ексклузивни услуги за планиране на сватби за двойки, които са базирани в чужбина, но искат да бъдат домакини на сватбените им тържества тук, в България.

Доверете ни се, ние знаем как да  се грижим за всички детайли тук на  българска земя!  Горди сме, че можем да предложим пълна организационна подкрепа и комуникация по време на целия процес на планиране на сватбата - където и да се намирате по целия свят.

Разработихме множество сватбени дестинации в цяла Европа, като Гърция  е наш специален приоритет. Можем да ви предложим варианти за щура или романтична гръцка сватба. Разгледайте портфолиото ни за малко вдъхновение и се свържете с нас, за да уговорите допълнителна  консултация
Избрани проекти

За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване