Нашата визия

Създадохме Парти Сервиз през 1993 г. и вече повече от двадесет и седем години усъвършенстваме уменията си в областта на кетъринг обслужването и създаване на събития. Развивайки се през годините, се стараехме да разбираме по-добре нуждите на нашите клиенти и разширявахме обхвата на нашата работа, за  да завършим цикъла на предлаганите услуги в областта на представителните събития и тяхното управление.  Натрупаният безценен опит през годините, днес ни позволява да предлагаме комплексно обслужване на корпоративни и лични събития, независимо от размера, вида и мястото им на провеждане.

Стремим се към ясно позициониране на компанията като партньор предлагащ завършен цикъл от услуги, както в областта на кетъринг услугите на представително и индустриално ниво, така и пълното обслужване, включващо разработка, планиране и реализация на събития от различен характер.

Целим да предоставяме адекватни и качествени услуги, с които да улесним работата на нашите клиенти, без това да им струва повече. Предлагаме ниво на обслужване, отговарящо на динамично променящата се среда и бизнес климат.  Вярваме, че качеството се постига с много труд и постоянство,  а  се поддържа с още повече. Затова не спираме да се учим и усъвършенстваме уменията си във всеки детайл от нашата работа.
 

Убедени сме, че индивидуалният подход към всеки клиент е правилният, полагаме усилия да го опознаем, за да разберем неговите уникални нужди и желания, и  да отговорим с адекватно решение на потребности му.

За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване