Организация на събития

Гала вечери

Гала вечери
 

Вечер изпълнена с елегантност и блясък 
така определят клиентите ни нашите гала събития.


Ако планирате  елегантна вечеря, с модерен джаз на заден план и запомнящо се четири степенно меню - ние ще гарантираме, че всичко това е възможно.
От атрактивно осветление и забавна програма до флорална декорация и препоръчания избор на ястия и напитки.
Ще заведем гостите ви на прекрасно кулинарно пътешествие с изтънчена храна, допълнена с най-подходящата винена селекция разбира се.
Ние от Парти Сервиз имаме опит в организацията на гала вечери от концепцията до изпълнението. Ще се ангажираме с предложение и избор на
най-подходяща локация.
Ще Ви предложим завладяваща тема, отразяваща вашето желание. Ще се погрижим за цялостна визия на събитието от поканите за гостите до униформите на сервитьорите и всичко това в рамките на определен от вас бюджет.
Ще се погрижим за вашите гости. Дайте ни имената им и ние ще им изпратим всички покани и ще определим зони за паркиране за всеки от тях и ще ги настаним по местата им за вечеря. Ако имат специфични хранителни изисквания, нашият екип от професионалисти ще предложи подходящото ястие за всеки един от тях, за да сме сигурни, че са удовлетворени.
За да добавим повече есенция към вечерта, можем да ви предложим богата музикално-артистична програма. Работим с най-добрите певци и музикални изпълнители, комедианти, актьори, циркови артисти, фолклорни изпълнители, илюзионисти, дисководещи и фойерверки.

Ще се вместим във вашия бюджет за да осигурим незабравима гала вечер. Ние ще се погрижим за цялата логистика и управление на събитието, за да сме сигурни, че ще се приберете щастливи в края на деня
 
Свържете се с екипа ни, ако планирате събитие, за което вашите  гости дълго ще говорят.
Избрани проекти

Галерии

организация на  събития
Събития
Детайли
Парти сервиз Кетъринг
Кетъринг
Детайли
сватби
Сватби
Детайли
За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване