Кетъринг

Корпоративен кетъринг

Корпоративен кетъринг

Кетъринг за вашите корпоративни събития


Независимо дали се нуждаете от закуска за ранните птици в офиса,  храна за мозъка за срещи в заседателната зала,  впечатляващо меню за обеди на вашия екип, промоционални срещи с клиенти или планирате специално корпоративно събитие за стартиране на нов продукт - ние имаме опции за вас. Можем да предоставим целия пакет кетъринг услуги или само да доставим храната и напитките. Разполагаме с широка гама от собствено кетъринг оборудване, включващо мобилни кухни и мебели, необходимата посуда, чаши, текстил, флорални аранжировки и много други.

Знаем, че сте заети хора. Ето защо създадохме различни варианти на корпоративни кетъринг пакети, които надхвърлят обичайните скучни  сандвичи и чипсове на заседателната маса. Нашите бизнес пакети включват варианти за английска закуска в офиса, свежо хапване за вашата работна среща, BBQ по време на спортно събитие или тиймбилдинг. Плюс това ще ви изненадаме с ново  коледно меню, което може да бъде адаптирано за седящи вечери, парти във вашия офис или в някое от любимите ви заведения.

Ние от Party Service сме известни с разнообразните си и креативни менюта за различни поводи. Използваме доказани, качествени, сезонни продукти и същевременно работим според зададените от вас бюджети. Превозните ни средства са с контролирана хигиена и температура, разполагаме с квалифициран персонал за обслужване на вашето събитие.
Целият ни екип е обучен в корпоративно гостоприемство и пристига при вас с много усмивки и добро отношение.


Галерии

Парти сервиз Кетъринг
Кетъринг
Детайли
За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване