Организация на събития

Организация на Коледно парти

Коледно парти

Вие сте този, на когото късметът е отредил да организира фирмено коледно парти тази година. Ние от Парти сервиз можем да ви бъдем полезни в нелеката задача.

 

Искате вашето парти да пожъне небивал успех? За целта първо трябва да привлечете вниманието на колегите си , така че да се появят. В това натоварено време на годината, фирменото коледно парти е изправено пред голяма конкуренция от други събития – може би по-вълнуващи и по-интересни от вашата покана. Изисква се усет и стил, за да се справите.
Служителите - уморени и стресирани, са повече от готови за Коледна ваканция и трудно би ги съблазнила идеята да прекарат допълнително време един с друг. Опитът с предишни – традиционно – скучни и лесно предсказуеми подобни мероприятия, заплашва да превърне годишното парти в поредната досадна традиция. Хапки и напитки на бюфет в офиса, докато седиш около мигащо коледно дърво, до болка познати разговори на служебни теми и набързо погълнат алкохол, който да създаде настроение. Нашата идея е да сътворите такова коледно парти, за което ще се говори през цялата година и което колегите ви ще очакват с нетърпение през следващата!
Ето и част от нашите предложения:

Да извадим фирменото коледно парти от офиса

Един от порядъчно скучните варианти е коледно парти в офиса. И най-фантастичната декорация не би могла да замаскира обичайната работна среда, в която протича трудовият ви ден. Затова пък дава възможност на всички разговори да се въртят около служебните проблеми и забавлението лесно се превръща в малко по-свободна бизнес среща.

Да нарушим вечерното правило

Склонни сме да мислим за фирменото коледно парти като за вечерно събитие, но това изобщо не е задължително. Дори ако идеята ви е да посрещнете гостите си в ресторант или хотел, те ще пият по-малко на обяд, отколкото на вечеря. Просто превключване на часовете на деня може да направи прекараното време много по-приятно и да лиши забавлението от вероятния групов пиянски дебат.

Да разчупим клишетата и да разбием матрицата

Независимо от пожънатия успех, променяйте фирменото коледно парти всяка година. Повторението води до избледняване на ефекта и обезателно определена група хора ще скучаят. Затова мислете за вашето коледно парти като за събитие, а не обикновена среща на колеги и приятели. Вместо традиционна вечеря в ресторант, можете да поканите служителите на ледена пързалка или на боулинг, да превърнете коледното парти в работилницата на Дядо Коледа, да пресъздадете казино или циркова площадка. Не забравяйте обаче, че за да има повече доволни, трябва да ги ангажирате с нещо, едновременно интересно и което всеки може да направи.

Да превърнем фирменото коледно парти в семеен празник

Ако промените списъка на гостите си, за да поканите служители и техните семейства, очакванията и поведението на хората също ще се променят.
Присъствието на близките създава неповторима атмосфера и уют. Консумацията на алкохол намалява, за сметка на забавни моменти. И като допълнителен бонус, повече хора вероятно ще присъстват, тъй като не е нужно фирменото коледно парти да бъде седящо събитие. Партита с игри и викторини са много подходящи , защото всички могат да се включат в тях.

Да разширим списъка си с гости за фирменото коледно парти

Вместо да организирате коледно парти, което е само за служителите, разширете списъка си с гости, за да включите семейство , приятели, съседи и бизнес партньори, които също да усетят духа на празника и да се почувстват част от него. Така присъстващите имат шанса да се срещнат и запознаят с нови хора и да избегнат капана на познатите, предвидими и безкрайни разговори за работа и коледно пазаруване.

Надяваме се, че тези предложения са ви били полезни
Това е само малка част от нашите идеи. За още много други атрактивни и нестандартни предложения за организация на незабравимо фирмено коледно парти не се колебайте да се свържете с нас! Разгледайте нашето портфолио с различни варианти . Ние от Парти сервиз ще ви изненадаме и вдъхновим!!

Избрани проекти

Галерии

организация на  събития
Събития
Детайли
Парти сервиз Кетъринг
Кетъринг
Детайли
сватби
Сватби
Детайли
За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване