Портфолио

Официално откриване на сервиз Примекс

Задание: Организация на официално откриване на нов център Примекс в София на ул. Околовръстен път 39 с всички необходими детайли.
Очакван брой гости: 350

Решение: Разположението на новия център на Примекс е изключително стратегическо, на Околовръстен път 39 между бул. Черни връх и бул. България. За начален час на събитието беше определен 19.00 часа когато околовръстния път е изключително натоварен и шумен. За да създадем визия и подходяща атмосфера за това събитие предложихме поставянето на голяма прозрачна шатра, в която да разположим сцена, коктейлни маси, бар и всичко необходимо за това събитие и същевременно да ограничим шума.

Реализация: Спряхме се на изчистена визия с бели мебели, мокет в синьо и жълти флорални елементи. Палитрата беше в унисон с корпоративните цветове на Примекс. Поставихме голям централен бар, който беше удобен за сервиране и достатъчен като размер за да обслужи гостите. Бели коктейлни маси и високи столчета допълваха визията.
Изградихме сцена с подходящи размери за цялата програма. Декоративното осветление и висококачествено озвучаване бяха част от ангажимента ни.
Управителят на Примекс Георги Крумов официално откри сервиза и преряза лентата. Богата музикална програма оживи събитието, а ние сервирахме добре подбрани канапета и нашия бюфет от вкусни печени меса.
За финал разноцветни фойерверки озариха небето.

На добър час Примекс!

За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване