Портфолио

Тиймбилдинг SiteGround

При първата ни среща хората от SiteGround ни споделиха идеята си за тиймбилдинг за 350 души с мотото - Oт нас за нас. Където всеки може да бъде полезен на колегите си с познанията, които има. Всичко в унисон с темата Share. Play. Enjoy.

Заданието беше да открием подходящо място в Родопите, на което да можем да осъществим идеята за тиймбилдинг Open Air Festival с всички необходими съоръжения и да направим празник до зори без да пречим на околните. Да приготвим и сервираме храна на място, да предвидим вариант за различни метрологични условия, да изградим сцена с адекватен звук и светлина, палатков лагер и зони за забавления и активности. Планът на екипа на SiteGround да направят нещо запомнящо се за своите служители - тиймбилдинг, в който всички да вземат дейно участие ни хареса много и радост приехме да бъдем част от реализацията на тази прекрасна идея

Решение: Открихме мечтаната локация в близост до връх Мечи Чал, мястото беше нестандартно за организиране на тиймбилдинг – поляна с изглед към величествени планински върхове на 1800 метра надморска височина с няколко дребни неудобства – липсваха ни електричество и вода.

Реализация: Погрижихме се да превърнем зоната в едно безопасно място, като съхраним нейната красота. Осигурихме ток, вода, мобилни бани и тоалетни. Обезпаразитехме мястото и го снабдихме с всички съоръжения, необходими за организацията на тиймбилдинг с такива размери.
Осигурихме и медицинска помощ и охрана на терен, за да се чувстват гостите защитени.
Обезпечихме технически цялата локация, така че всички забавления и атракции да преминат безпроблемно. Изградихме шатри за готвене и хранене, походна кухня с капацитет да поеме цялостното изхранване на гостите и голяма тента за всички участници в случай на лошо време. Обособихме пространства за тренировки и физически упражнения, както и зони за къмпинг.

Разбира се не пропуснахме да осигурим и хотели за някои от гостите. Заедно с Joker Media изградихме също и сцена, като се погрижихме за озвучаването на няколко групи, които с живите си изпълнения допълниха общата картина и взривиха незабравимо обстановката. Напълно преобразихме мястото, като дадохме възможност на всяка една от идеите на SiteGround да се осъществи безпроблемно и гладко.
Постарахме се храната да бъде с характер. С помощта на месни готвачи сервирахме традиционните родопски специалитети клин и пататнтик. Посрещнахме гостите с палачинки, изненадахме ги с барбекю, забъркахме коктейли и с удоволствие бяхме част от общата емоция на фестивала.

Едно от най-важните неща за нас в този проект беше да превърнем избраната локация в живо място, изпълнено с позитивизъм, където работата върви редом със забавата, където животът кипи и всеки служител е пълноценна част от него. В организацията на тиймбилдинга вложихме своя стил. Събрахме в едно ангажираност към качеството, уважение и грижа към екипа, любопитство, ентусиазъм и творчество.
За да бъде пълна визията за тиймбилдинга подкрепихме SiteGround и в най-смелите им идеи от специален дизайни и нетрадиционна локация до най-малките детайли като уникални значки, временни татуировки и стикери. Нашата задача беше направим всичко възможно, лесно и професионално.

С организацията на този тиймбилдинг с екипа на SiteGraund заедно постигнахме всички поставени цели. Служителите се чувстваха обединени в магията на преживяването.
От кетъринга до осветлението се погрижихме всеки детайл да бъде перфектен. Редом с организацията на тиймбилдинга станахме свидетели на викове за бис, танци, силни прегръдки и вълни от позитивна енергия, която и след събитието останаха в екипа на SiteGround в работата им занапред.
За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване