Отзиви от клиенти

SERVIER


С насоящата референция бихме искали да изразим високата си оценка за услугите и професионалнализма на Party Service при организирането на празненството по случай 20-годишнината от стъпването на Les Laboratories Servies на българския пазар, съставлявало се на 19 декември 2013г. във Военен Клуб, София.
За нас беше удоволствие да работим с целия екип на Party Service, които организираха събитието с изключителен професионализъм и много ентусиазъм. Предварителната организация на събитието протече изключително гладко, а по време на самото събитие Party Service се погрижиха за всички детайли и ангажименти без всякаква наша намеса, като така ние имахме възможността да обърнем достатъчно внимание на нашите гости. Благодарение на техните усилия нашите гости и ние се насладихме на прекрасна обстановка, изискана храна и перфектно обслужване.
С помощта на Party Service празненството по случай 20-годишнината на нашата фирма се превърна в едно много специално и изискано събитие и сърдечно препоръчваме техните услуги на всички заинтересовани.

Антоанета Несторова, Мениджър човешки ресурси
Servier
За контакти

Свържете се с нас

Адрес:ул. Богатица 36, 1407 София, България
Телефон: +359 888 336 754+359 888 02 22 34             
Изпрати запитване